مشاوره حقوقی رایگان - جواز کسب

باسلام وخسته نباشید
یکی از دوستان من احتیاج به جواز کسب املاک داشتند ولی به دلیل کامل نبودن مدارکشون خودشون نتونستن مجوز بگیرن و من رفتم جواز کسب گرفتم .حالا ایشون قراره با جواز کسب ومهر من کار کنند .
میخواستم بدونم چه مشکلات ممکنه برا من پیش بیاد .

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
قاعدتا مسئولیت هایی که ایجاد می شود بر عهده صاحب جواز کسب و کار است و بهتر است از این کار صرف نظر کنید.
مسئولیت های مالیاتی، بیمه و ....

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

فارغ از اینکه اجاره یا در اختیار قرار دادن مجوزها کار قانونی نیست ممکن است از لحاظ مالیاتی ، اداره کار ، تخلفات صنفی و اتحادیه ، مسئولیت مدنی هم دچار دردسر شوید