مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت فرزند

با سلام بنده ضمانت فرزندم را به مبلغ 40 میلیون تومان در دادگاه طی برگه ای امضا کردم.الان که حکم صادر شده مبلغ دیه 170 میلون تومان مقرر شده با توجه به اینکه پسر من خارج از کشور میباشد ایا بنده به عنوان ضامن باید 40 میلیون را بدهم یا 170 میلیون اینحانب بازنشسته با حقوق دریافتی 8 میلیون تومان
با تشکر

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی به نحوه ضمانت دارد و اگر نسبت به حکمی که برای فرزند صادر می شود به صورت کلی ضمانت کرده باشید برای کل مبلغ مسئولیت دارید.

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

به عبارت دقیقتر شما کفیل ایشان شده اید و در صورت حاضر نکردن ایشان همان مبلغی را که در فرم وجه الکفاله امضا نموده اید را به عنوان جریمه عدم حضور باید پرداخت نمایید و محکومیت ایشان به قوت خودش باقی می ماند