مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور فروش

سلام. بنده سال 98 با یک رنگ کوری کار کار میکردم لوازم من را رنگ می کرد با هم خیلی دوست بودم بعد هر کاری هم تسویه میکردیم بعد از 10ماه رفته به سری فاکتور نوشته که من بدهکارم شکایت کرده در صورتی که من اصلا هیچکدام از این فاکتورها را امضا نکردم من باید چیکار کنم ایا ادای شرف می توانم بکنم خواهش میکنم من را راهنمایی کنید مرسی از زحمت شما

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام .صرف صدور فاکتور بدون امضای شما هیچ ارزش حقوقی ندارد.هر تعداد که باشد