مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

باسلام. خدا قوت. باتوجه به اینکه حکم عدم سازش و طلاق توافقی از طرف دادگاه صادر شده ایا میتونم برای طلاق در محضر حاضر نشوم. ایا صیغه طلاق جاری میشود یا نه ؟ باتشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زوجه هستید باید حاضر شوید با وکالت از زوج این کار انجام می‌شود

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

با سلام من نمی دانم شما زوج یا زوجه هستید اگر زوجه هستید با توجه به حق طلاق در قانون برای مرد بدون حضور شما هم انجام می شود و از زوج هستید با توجه به حکم عدم سازش از طرف دادگاه با حضور نماینده از دادگاه صیغه طلاق جاری می شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی به شرایط دارد.