مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

سلام خدا قوت. من دوساله کارمند پیمانی در تهران هستم میخواستم انتقالی به شهرستان هاز کردستان بگیرم به علت اینکه پدر و مادرم نیاز به مراقبت دارن و همسرم فعلا در کنار اونهاست خود بنده هم معافیت کفالت را بابت همین موضوع گرفتم آیا میتونم اقدام کنم ؟ چند درصد با این شرایط موافقت میشه چون در این دوسال همسر و بچه ام شهرستان بودن و اونها هم شرایط سختی دارن ممنون اجرتان با الله

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.