مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده

سلام من دیروز با ماشین خودم به عابر پیاده کنار خیابون برخورد داشتم بلافاصله زنگ به 115 زدم و 110 امبولانس اومد مصدوم را برد بیمارستان ولی بعد از گذشت یک ساعت کسی از کلانتری و راهنمایی نیومد مجدد تماس گرفتم با 110 گفتم میفرستیم منتظر باشین ولی باز کسی نیومد بعد از چهل دقیقه باز تماس گرفتم یه شماره افسر راهنمایی بهمون داد گفت با ایشون هماهنگ کن منم زنگ زدم بهش جریان را گفتم گفت به بیمارستان مراجعه کن ببین وضعیت مصدوم چطور اگه رضایت میده که هیچ اگه نه برو کلانتری صورت جلسه کن
حالا سوال اینجاست با وجود نیومدن راهنمایی و کلانتری بر روی صحنه تصادف ایا بیمه بهم تعلق میگیره ایا راهنمایی بهم کروکی میده ممنون جواب بدی

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در مورد مثال نیاز به اخذ کروکی از افسر راهنمایی و رانندگی میباشد - از افسری که با ایشان صحبت نموده اید درخواست ترسیم کروکی نمایید اگر پاسخ مناسبی دریافت نکردید به واحد شکایات راهنمائی و رانندگی و نیروی انتظامی مراجعه نمایئد .