مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام بنده به دوستم 7 میلیون تومان قرض داده ام در عوض از او سفته گرفته ام که با دست خط خودش نوشته نشده بود و به جای امضا با خودکار امضایش مهر ژلانتینی بود که تو هیجا از آن جز در سفته استفاده نکرده است روز دادگاه گفت که به من سفته نداده و من جعل کرده ام و سفته ها را فرستادن خط نگاری اکنون مهر ژلانتینی در سفته تاثیر دارد؟؟ و کارشناس اگر امضا و دست خط را رد کند بنده چگونه میتوانم ثابت کنم که به من بدهکار است؟؟؟ شاهدم ندارم
راهنمایی کنید ممنون میشم
تشکر 97/01/10

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

باید این سفته کاری نمی توانید بکنید و ممکن است حتی به جرم جعل محکوم شوید. اما اگر طلبی دارید، رسید انتقال وجه، رسید دریافت و ... می تواند یک مبنای اولیه برای پیگری باشد.