مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

با سلام من دستیار دندانپزشک هستم واز سال 99در یه کلینیک کار میکنم وبرج سال1402 مسئولمون عوض شد و در اون مدت هرچی بهش میگفتیم که بیمه رد کنه برامون رد نمیکرد و ماهانه خیلی کمی ب ما میداد بدون هیچ مزایا واضافه کاری ایا الان که رفته میشه ازش شکایت کرد؟؟
با این مسول جدیدمون هم دوسته نمیزاره برامون بیمه رد کنه
حتی پول بیمه رو هم به ما نمیده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
تخلف است
باید بیمه رد شود
می توانید شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان مطالبه خواهید داشت ابتدا با مراجعه به دفاتر خدمات پیشخوان دولت نسبت به ثبت نام در سامانه جامع اداره کار اقدام نموده و سپس از طریق همین سامانه دادخواست خود را به طرفیت کارفرما به اداره کار تقديم نمایید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

بله میتوانید به اداره کار مراجعه و شکایت خود را ثبت نمائید