مشاوره حقوقی رایگان - مقدار چک /12500/000/000

من سال
1398/5/6 یک برگ چک 12میلیون و 5000000 بوده
روی تاریخ چک ان رابرگشت زدم چک قدیم والعان سال 12/ 1402 تونستم اقدامش بکنم خسارت تادیه مطالبه وجه تاخیر حدود چ مبلغی میشود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نتیجه محاسبه :

اصل دین و خسارت :
393،936،131 ریال
خسارت به تنهایی :
268،936،131 ریال
اصل دین :
125،000،000 ریال
زمان پرداخت :
آخرین شاخص تورم موجود برای زمان پرداخت (شاخص 1401) :
640.225
زمان سررسید یا مطالبه :
شاخص تورم زمان سررسید یا مطالبه :
203.150
مستندات :
ماده 522 قانون آئین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب (در امور مدنی) مصوب 1379 : در دعاویی که موضوع آن دِ‌ین و از نوع وجه رایج بوده و با مطالبه داین و تمکن مدیون، مدیون امتناع از پرداخت نموده، در صورت‌ تغییر فاحش شاخص قیمت سالانه از زمان سررسید تا هنگام پرداخت و پس از مطالبه طلبکار، دادگاه با رعایت تناسب تغییر شاخص سالانه که توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین می‌گردد محاسبه و مورد حکم قرار خواهد داد . . .
توضیحات :
ارزش ریالی دین در مقطع زمانی مورد نظر برابر است با عدد شاخص در مقطع زمانی مورد نظر تقسیم بر عدد شاخص در مقطع زمانی اول، ضربدر مبلغ ریالی.
برای محاسبه تورم از شاخص تورم مصرف کننده خانوارهای شهری کشور بر مبنای سال پایه 100 = 1395 استفاده شده است.
به دلیل موجود نبودن شاخص تورم در بازه زمانی پرداخت، آخرین شاخص موجود برای بازه زمانی مذکور اختصاص داده شده