مشاوره حقوقی رایگان - سهم مشاع

باسلام
پدر بنده در یک قطعه زمین متعلق به منابع طبیعی یک سالن مرغداری ساخته بود که بعد ها با عموی بزرگم از منابع طبیعی طی یک پرونده سند رسمی گرفتن و زمین مربوطه آزاد شد
از قبل سند گرفتن تا به الان همواره این سالن تحت تصرف پدر بنده بود چون خودش ساخته و کل هزینه شو خودش داده ولی در سند مربوطه سه دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان نوشته شده
بعد از فوت پدرم تا به الان عموی من هسچ وقت ادعایی درمورد این سالن نداشت و همواره میگفت که سالن مرغداری مال پدر من هست ولی به تازگی میگن منم سه دانگ در مرغداری شریک هستم حال آنگه هیچ هزینه ای در ساخت متقبل نشده هیچ وقت ادعایی نداشته و هیچ کاری برای ساخت آن نکرده و حدود 20 سال این سالن تحت تصرف پدر بنده بوده
آیا میشه گفت سالن مرغداری ما در این ملک مشاع مفروز محلی هستش؟ چون همه ی دوست و آشنا میدونن و شاهدن پدر من ساخته و هزینه کرده؟
و نظر قانون چی هستش