مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادرم بخاطر تغییر نامش به نام من

سلام من اسمم علی هست مدارک مدرسه و کارت پایان خدمتم هم به نام علی هست و اسم برادرم امیرعلی بود و مدارک مدرسه و پایان خدمتش امیر علی است. ولی دو سه سالیه امیر رو از اسمش برداشته و فقط علی شده اسمش. الان طلبکار میاد دم خونه ما و عابرو ریزی میشه میگن تو علی هستی فرزند فلانی درصورتی ک اون برادر من بدهکارشونه. یا زیاد اشتباهی زنگ میزنن خونمو با اون کار دارن . میخوام ازش شکایت کنم آیا میشه اسمشو تغییر داد که هم نام من نباشه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر نمیشود به این عنوان طرح شکایت کرد شما میتوانید تغییر اسم بدهید