مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خودرو

با سلام و خسته نباشید اینجانب یک خودرو منطقه آزاد انزلی خریداری نمودم در سال 93 ...
داستان خرید به این صورت بود که صاحب ماشین اومد نمایشگاه خودرو خود که یک بنز سی 250 بود با یه فرد دیگری معامله کرد در قبال یه قرارداد با هم بستن اون آقا به قراردادش نسبت به صاحب اول ماشین عمل نکرد.
در ضمن من خودرو از واسطه وسطی خریداری کردم و پول و کامل پرداخت نمودم و خود صاحب ماشین وکالت خودرو به نام من زد...
دادگاه حکم توقیف خودرو دادن و ماشین رفت پارکینگ..
و این آقای وسطی یه تعهد دو ماه محضری به من داد که خودرو پس بده من مطابق قیمت خودرو یه ماشین دیگر بهت میدم...
بعد قاضی پرونده حکم استرداد از من گرفت..
اون آقا الان ماشین و سوار هستش
و نفر وسطی که تعهد داد خبری ازش نیست...
از چند نفر پرسیدم میگن باید پیگیر این فرد وسط که تعهد داده بشی...
ولی من میخوام ببینم راهی نداره برای گرفتن خودرویی که من خریدم پس بگیرم؟
در ضمن خودرو سال 93 به مبلغ 115 میلیون بود
الان همون خودرو حدود 600 میلیون شده
و یه چیزه دیگه که خیلی جالبه اینه که اون صاحب خودرو از خدا بی خبر از من شکایت کرده و درخواست اجرت المثل ماشین و داده در اون زمانی که ماشین دست من بود و دادگاه 40 میلیون بهش رای دادن...
الان منتظر دادگاه تجدید نظر هستیم..
اون آقا الان شروع به واریز کردن خسارت احتمالی کرده تا ماشینی که الان دارم توقیف کنه...
منم خودروی خودم رو فروختم ولی متاسفانه تعویض پلاک بسته هستش و نتونست اون خریدار تعویض پلاک کنه...
نمیدونم چیکار باید انجام بدم.
خیلی از وکیلای نامحترم ازم پول گرفتن و رفتن با طرف مقابل ساخت و پاخت کردن تا الان به هیچ جا نرسیدم از سال 93 تا الان از این وکیل به اون وکیل...
واقعا نیاز به کمک دارم
یه وکیل با وجدان باشه که قرارداد ببنده کارو انجام بده و آخر کار هزینشو بیشتر از حق وکاله کامل پرداخت کنم
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام تاریخ مبایعه نامه ها و شروط ذکر شده در هر دو مبایعه نامه و اختیار فسخ هر یک از طرفین بسار مهم هستند و باید بررسی شود....... در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید