مشاوره حقوقی رایگان - حراست خوابگاه

سلام
من 2 روز آنفولانزا گرفتم در خوابگاه ، قانون خوابگاه ما طوریست که بعد از ساعت 10 شب ورود و خروج ممنوعه . ساعت 11ونیم حالم خیلی بد بود رفتم پیش نگهبانی دم در خوابگاه با دوستانم گفتیم اجازه بده بریم یه سرم بزنه ، اجازه نداد گفت 2 روزه چیکار میکردی الان اومدی ؟ برو دارو بخور بخواب صبح ساعت 6 ونیم بیا اگه نیای میفهمم که دروغ گفتی ، این از برخورد زشتش بعدم گفتم اگه وضعیت بده برو به سرپرست خوابگاه بگو زنگ بزنن اورژانس .
من رفتم سعی کردم بخوابم ولی نشد دوباره رفتیم نگهبانی دوباره همون حرفارو زد رفتیم پیش سرپرست ایشون هم دوباره زنگ زدن نگهبانی ، نگهبانی باز اجازه نداد !!
گفتیم خودشون گفتن که بیایم پیش شما
گفتن خب منم باهاشون حرف زدم اجازه نمیدن

نگهبان خودش میگه برو پیش سرپرست
بعد سرپرست میگه نگهبانی اجازه نمی‌دهد

میشه ازین نگهبان به خصوص شکایت کرد ؟