مشاوره حقوقی رایگان - رای وحدت رویه 718 دیوان عالی کشور

سلام و درود
جسارتا ما یکساله عقد کردیم و اینکه بنده و خانومم چندین بار رابطه داشتیم و ایشون با من مسافرت شمال و جنوب امدن و داخل هتل اقامت داشتیم مدارک هم دارم جهت اقامت یعنی تمکین خاص و عام هم از بنده داشتن که مسافرت امدن ولی بکارتشون سرجاش هست.
سوالم در این مورد هست که طبق رای وحدت رویه 718 دیوان عالی کشور که تمکین عام رو هم مسقط حق حبس دونسته بنده میتوانم عدم تمکین همسرم رو بگیرم ؟ چون ایشون هم مهریه و هم نفقه رو به اجرا گذاشتن و در مراسم عروسی که بنده رزرو تالار و فیلم بردار کرده بودم حاضر نشدن و باعث ضرر مالی زیادی به بنده شدن
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ....

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به لحاظ خسارت تالار نیاز به ادله حقوقی و دفاع در محکمه دارید ولی به لحاظ مهریه و یا حقوق مالی ماده 29، ملزم به پرداخت هستید و تمکین عام و خاص در این خصوص تاثیری ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تمکین عام زوجه نیز با توجه رویه فعلی دادگاه ها و استناد به رای وحدت رویه مسقط حق حبس خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استناد به رای مذکور می توانید دا‌دخواست خود را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صرف تمکین حتی عام مسقط حق حبس است و‌میتوانید اقدام کنید لیکن این موارد نمیتواند مانعی برای دریافت مهریه و نفقه باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ایشان تمکین کرده است و حی حبس از جانب ایشان ایشان ساقط است مهریه و نفقه به ایشان تعلق میگیرد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

معمولا محاکم تمکین عام رو به منزله سکونت در منزل مشترک میدانند اما میتوانید نسبت به موارد فوق دفاعیات خود را مطرح کنید شاید قاضی با بررسی اوضاع و شواهد تمکین را وارد بداند

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام با استناد به رای مذکور می توانید دا‌دخواست خود را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ولی باید عدم بکارت زوجه احراز و اثبات گردد
برای استفاده زوجه از حق حبس ، باید زوجه باکره باشد