مشاوره حقوقی رایگان - سند

با سلام و وقت بخیر.
در آبادی ما برای هر قطعه زمین کشاورزی قراره سند داده شود، زمینهای ما سند اصلیش هنوز به اسم پدربزرگمه، اما فقط یک تقسیم نامه که در سال 90 بین وراث پدربزرگم انجام شده، نزدم هست و پدرم در زمان حیاتش خواهرانش را به دفترخانه نبرد تا مهر محضری کنند، می خواستم بدانم برای انجام مراحل این سند برای قطعه زمینها آیا حضور وارثین پدربزرگم لازم است یا همان برگه تقسیم نامه و انحصار وراثتشان کافییست؟
چون اگر حضور آنها لازم باشد برای امضا، نخواهند آمد چون بعد از مرگ پدرم دیگر هیچ ارتباطی باهم نداشته ایم.

با تشکر از جوابتان.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر تقسیم نامه زمانی قابل قبول است که سند رسمی باشد یا حکم دادگاه
از همه وراث وکالت اداری بگیرید و تقسیم نامه را ارائه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تقسیم نامه کافیه اما اگر امضای خود را انگار کنند داستان فرق می کند