مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه در محل کار

سلام وقت بخیر
من تو کارگاه تابلو سازی کار میکنم
حین کار انگشتم با تیغ کاتر برید و 6 تا بخیه خورد
و از طرف کار هم بیمه نشدم
من میتونم ادعای دیه داشته باشم از مدیر کارگاه یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید ادعای حقوق بیمه سنوات دیه و سایر موارد را داشته باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قانون روابط کارگر و کارفرماست امکان قصور یا تقصیر یا نقص دستگاه متصور است که میزان این قصور و تقصیر از سوی کارشناس می‌بایست اعلام شود

نورالله خجسته راد

جناب آقای نورالله خجسته راد :

در مورد مصدومیت ناشی از کار حق شکایت دارید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان مطالبه دیه از کارفرما وجود خواهد داشت
ولی ابتدا باید مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به جراحات ایجاد شده میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

اما نسبت به حقوق و دستمزد و بیمه خود،
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید حادثه حین کار شکایت کنید.