مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای تعهدات مستاجر

باسلام و احترام
بنده اپارتمانی را اجاره دادم به شخص محترمی و قرارداد هم خودم تنظیم نمودم و از کل اعضای خاندان ایشان امضا اخذ گردید، بعد از چندها بار خسارتی که در واحد به بار اوردند و اینجانب پذیرفتم،جدیدا طرح نمودند دو کالا برای اپارتمان بگیرید تا اجاره واریز کنم البته اجاره ،دوم معوقه ایشان سررسید میشود،درضمن مستاجر نسخه اجاره نامه خود را گم نموده ، 1.می توانم حکم تخلیه ایشان را بگیرم.
2. ایا مستاجر میتواند بنا به هر دلیلی از تعهدات قرار داد خود عقب گرد کند. در واقع اجاره را گروگان گرفته است .
سر رسید پایان اجاره ایشان 5ماهه دیگر است
اگر حکم تخلیه صادر شود ومن مبلغ رهن را بعد از کسر معوقات به حساب دادگاه واریز نمایم ایا پنج اجاره باقی مانده هم تا پایان قرار داد را می توان کسر کرد به عنوان خسارت

ممنون از زحمات و راهنمایی های مفیدتان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قرارداد به پایان رسیده می‌توانید درخواست تخلیه داشته باشید

رتی که اجاره‌ها پرداخت نمی‌شود نیز می‌توانید درخواست تخلیه داشته باشید

مستاجر موظف است مطابق تعهدات خود در قرارداد عمل نماید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
طبق قرار داد تنظیمی اقدام کنید .
موفق باشید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان اخذ دستور تخلیه فوری بعلت انقضا مدت را نخواهید داشت زیرا قرارداد اجاره 5 ماه دیگر منقضی خواهد شد ، چنانچه در قرارداد حق تخلیه در صورت عدم پرداخت اجاره بها تعیین شده باشد به آیت استناد امکان اخذ دستور خواهید داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فقط اگر در قراردا اجاره ، شرط فسخ
قرارداد و تخلیه قبل از پایان مدت شرط شده باشد امکان اقامه دادخواست تخلیه وجود خواهد داشت
و