مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه قرض

سلام از شخصی پولی طلب داشتم .. هنگام پرداخت به ایشان گفتم پول را به حساب برادرم بریزد .. حالا بعد چند ماه ایشان از برادر بنده شکایت کرده که پول واریزی را قرض داده ... چگونه میتوانم ثابت کنم که این مبلغ را بابت بدهکاری به بنده واریز کرده .. البته شهود نیز دارم که ایشان به بنده بدهکار بوده و همچنین به گفته بنده مبلغ و به حساب ریخته

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. شهود و مدارک طلب خودتون را ببرید دادگاه و ثابت کنید که شما طلب خود را به برادرتون انتقال دادید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer