مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام وخداقوت.‌ما چند سالی هست از طریق دادگاه اقدام کردیم تا مرحله گرفتن حکم خلع ید پیش رفتیم ولی چون برادرم خودش حضور نداشت وما کسی رو به عنوان امین نداشتیم حکم مهروموم کردن اجرا نشد.بعد حکم دستور فروش گرفتیم املاک رو یکبار تو مزایده گذاشتن. وچون ما دیگه پول نداشتیم برای کارشناسی مجدد ودوباره مزایده گذاشتن دیگه همین طوری مونده. خواستم بدونم واقعا دیگه هیچ راهی نیست ما بتونیم به سهم الارثمون برسیم. وقتی پولی نداریم چکار کنیم؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام می توانید از طریق دادگاه و کانون کارشناسان کارشناس معاضدتی بگیرید البته به شرطی که دادگاه عدم استطاعت شما را احراز نماید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان استفاده از خدمات وکلای معاضدت جهت پیگیری پرونده خواهید داشت.