مشاوره حقوقی رایگان - آیا با ذکر توضیحات ذیل پرونده مختومه هست؟

با سلام.بنده بعد از ابلاغیه و حضور در دادگاه با ضمانت بیرون اومدم.الان که به سامانه ثنا رفتم در قسمت روند کار پرونده نوشته شده قرار نهایی صادر شد و جهت اظهار نظر به شعبه اول اظهار نظر دادسرای عمومی ارسال گردید.و در قسمت خلاصه پزونئه نوشته شده که پرونده مختومه گردیده است.میخاستم بدونم که منظور از قرار چی هست و آیا واقعا پرونده مختومه شده؟ممنون از راهنمایی شما دوستان گرامی

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام
قرار ممکن است معنی عدم پیگیری قضایی و یا جلب و ادامه رسیدگی داشته باشد ، و در هر صورت پرونده در شعبه دادسرا مختومه میگردد اگر جلب به دادرسی شده باشید باید منتظر ابلاغ بعدی و رسیدگی در دادگاه باشید ، حضوری پیگیری کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

قرار حکمی است که توسط دادسرا صادر و ممکن است مبنی بر عدم مجرمیت یا مجرمیت شما باشد
منظور از مختومه شدن در مرحله دادسرا است نه به صورت کلی

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، صدور قرار در دادسرا به معنای مختومه شدن در دادسراست ، ممکن است قرار جلب به دادرسی صادر شده باشد یا قرار منع تعقیب ، باید منتظر ابلاغ قرار باشید .