مشاوره حقوقی رایگان - استعلام خودرو توسط دادگاه

باسلام
بنده در سال 96 خودرویی رو به مادرم واگذار کردم البته فقط پلاک خودرو تغییر کرد و در اسفند 98 رای قطعی دادگاه برام اومده ولی هنوز اجرای احکام نرفته پرونده ام و من محکوم به پرداخت هستم در رای قطعی،
سوالم این بود که استعلام خودرو به مالکیت سند انجام میشه یا شماره پلاک که به نام من نیست ؟!
و اینکه الان اگر خودرو فروش برود و سند به نام شخص سومی صادر بشه دادگاه این انتقال سند رو باطل میکنه و خودرو توقیف خواهد شد یا خیر. با سپاس از لطف شما

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اگر دادگاه رای به انتقال سند بنام مادرت داده شما سند را منتقل نکنید خود دادگاه این کار را انجام می دهد استعلام از پلیس راهور انجام می شود و برگ سبز بنام هر کس است استعلام بنام او خواهد بود