مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

سلام و عرض ادب
من برج 8قاضی حکم داد به نفع خوانده پرونده میتونم الان اعتراض بزنم چون نتونستم تو این مدت اعتراض کنم

موضوع پرونده این بود که من یک موتور خریدم از این نمایشگاه در برج 3امسال
بعد یک ماه پلیس توقیف کرد به دلیل عدم فک پلاک توقیف داشت از مالک پلاک از سال 97

الان قبول دار نمیشه که مال غیر فروخته و باید قرارداد رو کنسل کنه ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به انقضای مدت، تجدید نظر متصور نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به انقضای مهلت امکان چنین چیزی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ‌مهلت تجدیدنظرخواهی تمام شده باشد امکان اعتراض وجود نخواهد داشت
ولی با شرایطی خاص و با توجه به
موضوع ممکن است شما بتوانید دوباره دادخواست اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر فرصت تمام شده خیر امکان اعتراض نیست مگر‌رای غیابی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر مدت تجدید نظرخواهی منقضی شده است تاریخ ابلاغ را نگاه کنید اگر زمان هست اقدام کنید