مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق پدر يا مادرم

باسلام و عرض ادب ، سؤال من ابنه كه من در شرف طلاق گرفتن هستم و ميخواهم بدانم بعداز مراحل طلاقم ميتونم حقوق پدر يا مادرم رو دريافت كنم من خانه دار هستم و در آمدي ندارم
پدر و مادرم فوت كردن ، مادرم فرهنگي و پدرم كارمند ثبت بودنند
لطفأ من و راهنمايي بفرماييد متشكرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط حقوق پدر را بعد از طلاق میتوانید بگیرید ، باید به دفتر پیشخوان دولت یا صندوق بازنشستگی کشوری مراجعه کنید با مدارک

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
در ابتداطلاق شما نباید صوری باشد چرا که احتمال دارد برای شما مشکل ایجاد شود در غیر این صورت بله می‌توانید اما یک حقوق و فقط حقوق پدر را می‌توانید دریافت کنید