مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه

سلام صبح بخیر من همسرم با خانم مهاجر رابطه داشته که خانم باردارشده و همسرم اول قبول نداشته واین خانم درخواست اثبات نسب داده و در دادگاه هم ادعا کردن که خودشون صیغه رو جاری کردن و اخرین حکم دادگاه مبلغ 50 میلیون بابت هزینه های دوران بارداری و زایمان و 52 دومیلیون 2 عدد سکه و ماهانه 5 میلیون نفقه بوده که همه تا الان پرداخت شده مونده شناسنامه آیا این خانم میتونه با استفاده از درخواست امین موقت شناسنامه بنام خودش برای بچه بگیره؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام اخذ شناسنامه یک ‌طرفه به نام مادر طفل، اگر ازدواج پدر و مادر شرعی باشد، اما به ثبت رسمی نرسیده باشد، در صورتی که پدر به هر دلیل حضور نداشته باشد و به مدارک وی نیز دسترسی وجود نداشته باشد، مادر باید برای صدور شناسنامه یک طرفه از دادگاه حکم «امین موقت» دریافت کند.