مشاوره حقوقی رایگان - توافق در پرداخت مهریه

من محکوم به پرداخت 14 سکه بودم که دوتا پرداخت کردم.با همسرم تلفنی توافق کردیم 40 یا 50 تومان نقد بدهم و بقیه اش ماهی 5 تومن. باید الان چیکار کنم، ایشون به من گفت برو دادگاه صحبت کن. میشه راهنمایی کنید لطفا و این که ماشینم سیستمی به خاطر این مهریه توقیف هست. آیا میشه خانمم در دادگاه بگوید که ماشین به علت این توافق رفع توقیف بشود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همین توافق را در واحد اجرای احکام مکتوب و امضا کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
هرگونه توافقی در پرداخت مهریه دارید چنانچه هنوز رایی صادر نشده میتوانید در صورتجلسه دادگاه مکتوب نموده و خانم نیز می‌توانند نسبت به رفع توقیف اعلام رضایت نمایند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید