مشاوره حقوقی رایگان - نشت اب

با عرض سلام و خسته نباشید. ما یک ساختمان نوساز رو خریداری کردیم و ساکن شدیم و دوماه بعد از ما هم طبقه بالا ساکن شدند و یک ماه بعد از ساکن شدن همسایه طبقه بالا سقف اشپزخانه ی ما شروع به نم دادن کرد و ما به سازنده ی ساختمان گفتیم و چندماه بعد با هزار بدبختی طبقه بالایی را راضی کردیم و کف واحدش را کندند تا درست کنند ولی متاسفانه به خاطر اخلاق بد همسایه طبقه بالا لوله کش نتوانست بیشتر کف را خراب کند تا به نتیجه برسد و به ما الکی گفت درست شده ولی یک ماه بعد دوباره سقف ما سوراخ شده و از چندجا اب میدهد و سازنده ی ساختمان گفته کل خسارت را میدهد ولی طبقه بالایی اصلا راضی نشد و الان 1 ساله ما سقفمون سوراخه و اب میده هی طبقه بالایی میگه باشه یک فرصت دیگه و بهانه میاره حالا من میخواستم ببینم با توجه به اینکه ساختمان ما تازه تکمیل شده و هنوز هم پایان کار نداره من باید از کی شکایت کنم تا این مشکل حل بشه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید از مالک طبقه بالا شکایت کنید اما می توانید از سازنده نیز به عنوان اهرم فشار استفاده کنید