مشاوره حقوقی رایگان - چکه کردن آب از لوله فاضلاب توالت و حمام

باسلام و خسته نباشید. تقریبا نزدیک به 6سال ساکن آپارتمان هستیم،متاسفانه پنج ساله به واحد بالا با هرنوع زبان،گویش و لهجه ای مستقیما گفتیم که مشکل از لوله هست و بهتر ک درستش کنه و گچکاری و چسب موقت و مجدد بعد یک هفته باز نجاست از بالا میریزه،و حتی تعمیرکار با هزینه کم معرفی کردیم ولی این خانم دیگه سری آخر انگار از لجاجت گفتن که انجام نمیدهم و هزینه هم بابت تعمیر نمیدهم.و جالب این خانم پرسنل رسمی آموزش پرورش هستند و تنها زندگی می‌کنه و نمیدونم بعد پنج سال هنوز نتوانسته 2_3تومن بذاره کنار برا تعمیر حمام و توالت منزلش. واقعا از این وضعیت غیربهداشتی خسته شدم .هنوز پنج ساله راضی نشده ..بنظر شما چکار کنم...سپاس از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دادخواست تامین دلیل بدهید کارشناس رسمی دادگستری بیاید نظر بدهد که ایا مشکل از اوست یا از لوله مشاعات اگر از او بود به او و اگر از مشاعات بود به مدیر ساختمان اطهارنامه رسمی بدهید اگر انجام ندادند دادخواست تعمیر و رفع مزاحمت

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

یک دادخواست با خواسته رفع مزاحمت به دادگاه حقوقی تقدیم نمایید تا با حکم و دستور دادگاه مشکل حل بشود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود.
بعد از کارشناسی می توانید طبق نظر کارشناس دادخواست بدهید و خسارت خود را مطالبه کنید و الزام نامبرده به تعمیر ساختمان را از دادگاه بخواهید.
اگر بعد از صدور حکم قطعی و ابلاغ اجرائیه تعمیر نکرد می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کیفری نیز مطرح کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اخذ تامین دلیل ومطالبه خسارت از ایشان اخرین گزینه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا موضوع توسط کارشناس رسمی بررسی شود و علت مشخص گردد

و سپس دادخواست الزام و مطالبه خسارت وارده را مطرح نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شکایت کیفری تحت عنوان تخریب و مزاحمت ملکی و تهدید علیه بهداشت عمومی

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می ائانید دادخواست الزام به تعمییر بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا درخواست تامین نمایید تا موضوع کارشناسی شود و سپس دادخواست مطالبه خسارت تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود سپس دادخواست مرتبط دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تقصیر شماست که تا الان تحمل کردید تامین دلیل کنید بعد الزام به تعمیر و با احتساب هزینه دادرسی مطالبه کتید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود. تا بر اساس آن تصمیممناسب اتخاذ شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول تامین دلیل و سپس دادخواست الزام به تعمیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تامین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. متعاقبا کارشناس در این امر نظر می دهد که موجب خسارت و میزان خسارت به چه اندازه هست. النهایه با توجه به نظر کارشناس، علیه همسایه یا مدیر ساختمان اقدام قضایی مربوطه را انجام دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا تامین دلیل نمایید سپس دادخواست مناسب ثبت کنید