مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایای کارمند اخراج شده

باسلام و خسته نباشید
بنده به مدت 10 سال و 3 ماه در دانشگاه به عنوان کارشناس مشغول به کار بودم تا آخر برج 1 امسال و از برج 2 سرکار نرفتم و قرارداد هم تا آخر سال 1402 است که بعد گذشت 10 ماه برای من حکم فسخ قرارداد زده اند و این مدت 10 ماه بیمه رد نکردند و این حکم فسخ قرارداد هم بعد از گذشت 10 ماه زدن
مراجعه کردم برای تسویه حساب اعلام کردن چون به علت عدم حضور در محل کار هیئت تخلف رای بر اخراج داده دیگه این سنوات 10 سال و 4 ماه به شما تعلق نمیگیرد و فقط مرخصی های استفاده نشده به شما تعلق میگیرد.
مورد دوم که با توجه به این که 10 ماه بیمه برای من رد نکردند و تازه حکم اخراج و لغو قرارداد زدن برای دریافت بیمه بیکاری چه کار باید کنم؟
ممنونم از زحمات شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد