مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در اثر برخورد غیر عمدی

باسلام خدمت وکلای محترم.خسته نباشید.بچه من که یک دختربچه حدودا3ساله میباشد درداخل کوچه بافاصله یک متر ازدیوار مشغول حرف زدن بابچه دیگر بوده که یک دفعه یه دختر حدودا 12ساله درحین بازی ودویدن به پشت دخترم میخورد وبچه ام با قسمت جلوی بدن به روی آسفالت میخورد که دختر12ساله به خاطر ازدست دادن تعادل خودش هم روی بچه3ساله ام بیفتد وازناحیه صورت واعضای بدن به شدت بچه ام صدمه دیده(پارگی لب.شکستگی دماغ ودندان.زخم شدید ابرو.پیشانی.زانو.آرنج.کبودی صورت و...)حال پدردختر12ساله تودادگاه عنوان کرده که بچه من وارد بازی اون ها شده وخودش با او برخورد کرده که دادگاه باتوجه به شهادت چندین نفر که ازطرف من و پدر دختر12 ساله معرفی شده اند که همگی تایید کردند وشهادت دادند که بچه من کناردیوار وایساده ودختر12 ساله اومده بهش برخورد کرده که دادگاه دختر12ساله را مقصر غیرعمد کرد حال پدرش تقاضای کارشناس کرده به نظر شما امکان دارد که چیزی عوض بشود؟ درضمن درزمان حادثه خانم بنده بافاصله 2متر بابچه ام حضور داشته است.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جرایم جانی – اگر کودک نابالغی (اعم از ممیز یا غیر ممیز) مرتکب قتل و ضرب و جرح شود، عاقله وی می بایستی جبران خسارت کند.ماده (50) قانون مجازات اسلامی مقرر داشته است: «چنانچه غیر بالغ مرتکب قتل و جرح و ضرب شود، عاقله ضامن است.» همچنین تبصره‌ی ماده (306) قانون مجازات اسلامی،مقرر می‌دارد: «جنایت عمد و شبه عمد نابالغ و دیوانه به منزله‌ی خطای محض و بر عهده‌ی عاقله است.
دیه به شما تعلق میگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله دیه قابل دریافت است مدارک پزشکی ونظریه پزشکی قانونی قطعی را باید ارایه دهید