مشاوره حقوقی رایگان - دیه

عرض سلام خسته نباشید میخواستم بدونم دیه بنده شامل چند درصد میشود.
خونریزی شدید تحت ملتحمه چشم چپ و راست.پارگی دامیه فرق سر. ساییدگی در حد حارصه پهلوی راست و سمت راست شکم و خلف شانه راست.سایدگی حارصه پشت دست راست و کف دست چپ. خردشدگی استخوان ترقوه سمت راست.شکستگی استخوان بینی و گونه و دیواره تحتانی حدقه چشم راست. کوفتگی نسنج ریه چپ و راست.کشیدگی رباط های لگن سمت راست و شانه چپ و گردن و کمر .کبودی زیر چشم چپ و راست و پهلوی راست و سمت چپ صورت و ساعد چپ

پاسخ ها :

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

سلام
تصویر نظریه پزشکی قانونی را در واتس آپ به شماره 09131912305 بفرستید