مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه

سلام یارانه همسرم به حساب خودش واریز میشه بعد از ازدواج من یارانه ام را جدا نکردم و به حساب پدرم واریز میشه. مدتی حساب همسرم مسدود شده و نمیتونه یارانه اش برداشت کنه. در ضمن ما سال 1400بچه دار شدیم الان باید برای بچم ثبت نام یارانه انجام بدم؟ یا اون خود به خود به حساب همسرم واریز میشه چطور باید متوجه بشم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت تماس بگیرید تا به یک راهکار دقیق برسید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از طریق سایت مربوطه اقدام کنید برای پیگیری

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

یارانه فرزندتان به حساب سرپرست خانوار که همان پدر باشد واریز خواهد شد