مشاوره حقوقی رایگان - الزام به ایفای تعهد ماشین

باسلام و خسته نباشید. من چهار سال هست که عقد کردم و بعد از چند وقت با همسرم به مشکل برخوردیم و ایشان دست بزن داشتن. و ایشان در شرایط ضمن عقد در عقدنامه متعهد شد که یک دستگاه خودرو پژو 405 رو یک ماه بعد از عقد بخره و بنام من بزنه. من یکسال پیش بابت این تعهد ایشان شکایت کردم و چند ماه پیش رای قطعی گرفتم به نفعم، و پرونده ارجاع شد به اجرای احکام و اونجا به کارشناس ارجاع شد و قیمت ماشین رو کارشناس اعلام کرد به مبلغ 65 میلیون تومان و قیمت ماشین تبدیل به پول شد یعنی ایشان باید به جای خود ماشین پول اونرو به مبلغ 65 تومن پرداخت کنه. ولی به خاطر کرونا فعلن حکم جلب نمیدن. میخاستم بدونم که اگر من همسرم رو جلب کنم و ایشان هم که پس از جلب مطمعنن اعسار میدن بنظر شما اعسارشون قبول میشه با توجه به اینکه این تعهد مال 4سال پیش بوده؟ و اگر اعسارشون قبول بشه بنظر شما حدودن از مبلغ 65 میلیون تومن چقدر به عنوان پیش قسط در نظر گرفته میشه؟ یا اینکه این مبلغ رو باید یکجا پرداخت کنن؟ ممنون میشم از راهنماییتون. تشکر.

پاسخ ها :

سيد هادي  وزيري

سيد هادي وزيري :

اعساربستگی به وضعیت مالی مدیون ودلایل داره وتشخیص قطعی بادادگاست