مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با عرض سلام و ادب
چنانچه شخصی ملکی را که سند رسمی دارد با سند عادی به دیگری انتقال دهد اما سند رسمی را منتقل نکند و سپس وراث فروشنده سند رسمی ملک را به دیگری انتقال دهند و سپس او نیز ملک را به شخص دیگری انتقال دهد ( نفر سوم)، دعوای الزام به تنظیم سند رسمی توسط خریدار اول باید توسط چه شخصی اقامه گردد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که ملک را خریده باید دا‌دخواست بطلان معامله و ابطال سند و الزام به تنظیم سند رسمی بدهد.
می تواند با عنوان فروش مال غیر نیز شکایت کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود