مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با سلام من 6 روز پیش یه پیکان وانت فروختم 28 تومن و در نمایشگاه قولنامه نوشته شد و به خریدار گفتم ماشین از سر شاسی دارای ضربه است. و روز بعد رفتیم و وکالت نامه هم زدیم و ماشین را برد. اما روز بعد زنگ زد که ماشین شاسی اش کامل تعویض است ولی تعویض پلاک میشود ، در ضمن فروشنده خواستار فسخ معامله و دریافت وجه خود است ، و در قولنامه قید شده که ماشین به رویت کامل خریدار رسید . خواهش میکنم بگید که اگر شکایت کند به کداممان حق را میدهند ؟ ولی در قولنامه سخنی از شاسی و رنگ به میان نیامده . وکالت هم به نامشان خورده . ایا اکنون اگر نخواهم ماشین را پس بگیرم میتوانم؟؟؟

پاسخ ها :

فسخ معامله خودرو به دلیل قطعه تعویضی تعویض شاسی خودرو فسخ معامله خودرو شماره شاسی خودرو فسخ معامله خرید و فروش خودرو خودرو