مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

سلام
من 7روز پیش خودرو خریدم و فروشنده وکالت فروش بدون مهلت داد و در دفترخانه تسویه کردیم رفتم تعویض پلاک گفتن نیم شاسی تعویضه نمیشه فک پلاک کرد .من به فروشنده گفتم جریان چیه و درخواست فسخ معامله کردم ازش پولمو بگیرم اما فروشنده گفت به من ربطی نداره من فروختم رفته موقع خرید دقت میکردی. الان به کجا مراجعه کنم تا پولمو بگیرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.می توانید بعلت عیب مذکور,معامله رافسخ کنیدویاتفاوت قیمت را ازش بگیرید.اگرقصدفسخ دارید ابتدا اظهارنامه فسخ را ازطریق دفترخدمات برایشان ارسال وسپس دادخواست تایید فسخ معامله راتقدیم دادگاه نمایید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگردرقراردتان شرایطی ذکرشده طبق آن فسخ کنید