مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

با سلام و خسته نباشی خدمت شما عزیزان.

دو هفته پیش خودرو تیبا 1 خریدم. طبق گفته فروشنده و قولنامه ای که بین هم نوشتیم ماشین به جز 4 تا درب استوک بقیه فابریک در قولنامه قید شد. و مبلغ کل ماشین پرداخت و فقط 2/5 از مبلغ موند که پس از مراحل شماره گذاری و انتقال سند. الان که اومدم سند بزنم معلوم شدکه شاسی تعویض شده بطرز ماهرانه. فروشنده وکالت کاری از مالک داشته من تعویض پلاک رو انجام دادم ولی هنوز سند قطعی نزده. میشه کمکم کنید بگین الان باید چکار کنم. چجوری شکایت کنم برای فسخ معامله و متضرر شدن اینجانب. ممنون از کمکتون

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام از طریق تامین دلیل مشکل خودرو را احراز و از طریق دادگاه برای فسخ آن اقدام نمایید .