مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ملك مورد اجاره

با سلام
ملكی را اجاره دادم و زمان تحويل از مستاجر به دليل تعدی و تفريط خسارت زيادی به ملك وارد شده بود و پشت اجاره نامه مقرر گرديد كه تمام مواردی كه خسارت زده را تعمير كند ولی متاسفانه تعهد خود را انجام نداده است از مشاور محترم درخواست دارم متن دادخواست و موضوع دادخواست را اعلام نمايد.
البته كارشناس از محل بازديد كرده است مبلغ 7.500.000 تومان اعلام خسارت كرده و همچنين فيش آب و برق و گاز مصرفی به مبلغ 4.500.000 تومان پرداخت نشده است.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

از طریق بخش «درخواست وکیل» همین وبسایت اقدام نمایید.