مشاوره حقوقی رایگان - بدون استعلام از ادارات مربوطه صادر کردند رای غیابی سریع السیر

بنام الله.و سلام به شما بزرگواران.قاضی شعبه اول صورتجلسه نمایشی مینویسد و یک مرخصی صوری تشریف میبرندبه عوامل خودش دستور میدهد فردا پرونده را به دادیار تحویل بدهیدتا حکم ایشون صادر کند (ردگم کنی) کدام قانون گفته پرونده 700 _800میلیاردی شما چند سنار 5 روزه دستور حکم بدهید حال برای چه کیش میدیدنزدیک سال هستش.تما مدار تحویل دادم موز بهر برداری طرح و وکالت ملک بصورت اجار از منابع طبیعی هستش مالکش دولت بصورت استیجاری 3سال تمدید می‌شود استعلام ثبت نگرفیتدحکم غیابی صادر کردید الزیندرسمی عرصه و عیان به کدامین اثبات که از مالک وکالت فرش داشته باشند طبق ماده 7 شرایط ضمن عقد.بند1.2.34.و 5 حفاظت و بهره برداری جنگل ها و مراتع رعایت نکردند.شرکت ملی نفت.متولی طرح هستش.تعهدبند 5بدون اجازه شرکت اجاره معامله.فروش.قولنامه بدون اجازه ممنوع می‌باشد با دو 3 تا وکالت جعلی میخواد پمپ بنزین تحویل دهد.درضمن وکالت‌نامه اول بلاعزل بوده جعلی و مجعول سال 77 وکالت صادر شده طرح قرارداد پایان کارسال88 بودممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد
باید مشخص گردد که آیا شما از اداره امور اراضی و هیات 7 نفره اداره جهاد ، موافقتنامه اصولی و قرارداد اجاره به شرط تملیک دارید یا خیر ؟
طرف مقابل شما ، چه اسناد مالکیتی دارد ؟
آیا اراضی ، جز اراضی منابع ملی است یا خیر ؟
و ...