مشاوره حقوقی رایگان - چک صیادی

باسلام بنده پرستار هستم ودر کلینیک زیبایی مشغولم وکنار کار خود تبلیغات عملهای زیبایی روهم میکنم.که چندماه پیش یه خانومی به آگهی بنده تماس کرفت وبعداز اومدن به کلنیک ومشاوره کارهای اولیه و انجام آزمایش‌ها عملشون انجام شدشکه آیشان بابت هزینه بامن طرف شد وکل هزینه عملشون شدش 135 میلیون که 80 تومان رو نقدی داد و55 میلیون رو چک دوماه صیادی دادش منم چک رو بنام پدرمو گفتم ثبت کنه. ثبت کردش وپدرم هم برای خرید خودرو بنام صاحب نمایشگاه ماشین ثبت کردش و گیرنده هم تایید کرد وبه حسابش خوابوندش وبه علت نداشتن موجودی برگشت خوردش.به خانم صاحب حساب زنگ زدم‌میگه کارتون خوب نبوده ومن راصی نیستم باید پنج تومان برام بریزی من 50 تومان روواریز،کنم منم بخاطر اینکه آبروی پدرم نره بحسابش 5 میلیون ریختم. وگفت چند روزه دیکه بگید بره بگیره باز چک رفته موجودی تداشته بهش زنگ زدم جواب نمیده پیامک دادم میگه منم مشکلات خودمو دارم چند روز دیگه بگو بره .که دراصل سرکارمون گذاشته. پنج میلیون هم گرفته ازما. آخرشم قاطی کرده مزاحم بشی میام کلینیک آبروتونو میبرم و فحش توپیامک و پشت گوشی دادش گفت هرغلطی میخواهی برو بکن. چک منو برگشت زدی .به من ربطی نداره.
الان من می‌توانم شکایت کنم یا پدرم که چک بنامش ثبت شده و این پنج میلیون ریختم چی میشه . وقبلا هم بابت مخارج ترخیص بیمارستان هم براش پول ریختم که بعدا بده اوناروهم نداده پنج شش،تومان اونا هم هستش .و من خودم نمیتونم اقدام کنم چک بنامم اصلا ثبت نشده

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

امکان دارد علیه شما در هییت تخلفات پزشکی شکایت نماید و شما باید مجوزات خاص جراحی داشته باشید، در خصوص چک هم دارنده حق دعوا دارد نه شما

سیدسعید موسوی

جناب آقای سیدسعید موسوی :

باسلام؛ واریزی شما درخصوص مبلغ 5 میلیون تومان به درخواست صادرکننده چک اشتباه بوده و اگر از ایشان پیامکی دال بر درخواست واریز به حساب ایشون دارید می تونید با طرح دادخواست حقوقی مطالبه وجه اقدام کنید و در خصوص پیامک های توهین و تهدیدآمیز ارسالی ایشان می تونید شکایت کیفری مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص چک می‌بایست پدر اقدام نماید در خصوص سایر توضیحات نیاز به گفتگوی متقابل است