مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضای بازرس توسط مدیرعامل

مدیرعامل امضای بازرسین رو جعل کرده و در اداره ثبت شرکت ها اون ها رو به عنوان بازرس معرفی کرده
در صورت عدم شکایت اون افراد، آیا دیگر اعضای هیات مدیره میتونن از مدیرعامل شکایت کنند؟
و آیا مدیرعامل صلاحیت لازم رو دارد و میشه براشون عدم صلاحیت مدیرعاملی رو گرفت که دیگر منصبی نداشته باشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شکایت جعل سند و امضا
اگر ثابت شد و محکوم شد به استناد آن بلی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جعل قائم به شخص است وکسی که امضا وی جعل شده باید شکایت نماید درهرصورت هیات مدیره میتواند مصوبات تعیین بازرس را باطل نماید