مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

با سلام و احترام، این جانب چند سال پیش یک دستگاه خودرو پراید تحت مالکیت خود را جهت اسقاط به یکی از مراکز اسقاط خصوصی با یک دست نوشته فی مابین فروختم و سپس در یکی از دفاتر رسمی وکالت کاری با اختیار کامل جهت اسقاط خودرو مذکور به خریدار دادم. الان بعد از حدود 5 سال هنوز فک پلاک خودرو صورت نگرفته و در استعلام از دفاتر پلیس 10 پلاک مذکور فعال است البته بدون گزارش خلافی و یا شکایت. در ضمن همه مدارک خودرو در زمان معامله به خریدار داده شد و تا بحال چندین بار تلفنی از ایشان خواستم که نسبت به اسقاط خودرو و فک پلاک اقدام نماید لیکن هر بار موضوع را با بهانه ای به بعد موکول می نماید. لطفاً جهت جلوگیری از هرگونه سوء استفاده و یا عواقب احتمالی که ممکن است گریبانگیر این جانب شود راهنمایی فرمایید.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید درخواست فک پلاک از دادگاه نمایید........ در صورت نیاز به مشاوره و تنظیم دادخواست تماس بگیرید.