مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

با سلام می خواستم درخواست ملاقات با آقای الف را داشتم به خاطر اینکه من کارمند دولت هستم و از برج 5 پارسال شوهر سابقه من که 7 سال هست که از او جدا شدم و سرپرست خانواده هستم و مستاجر و ماهی 11 میلیون کرایه میدهم با دادن 2 میلیارد تومان به قاضی ی ک یک میلیارد به اجرای احکام دادسرای عدالت قاضی ی جلو حقوق من را بسته و هیچ درآمدی هم ندارم و یک دختر دانشجو دارم و یک پسر سرباز و هیچ پولی ندارم که بخواهم خرج بچه هام بکنم و بستن حساب های من بدون تشکیل حتی یک دادگاه بوده لازم به ذکر هست که قبلا هم یک نامه نوشتم به اقای الف ولی تا حالا جوابی دریافت نکردم و از سال 91 که به جرم مواد مخدر و زن بازی گرفتنش تا به حال نه یک ریال داده نه نفقه بچه ها و من را میدهد و نه مهریه من را داده مدرکم دارم که فرش ها و وسیله زندگی من را که با پول کارمندی خریدم دزدید و برد زیر پای زن دومش خواهش می کنم کمکم کنید حساب های من باز بشود دیگر نمی تونم به بچه هام و صاحب خانه بگم پول ندارم بدهم شب عیدی آواره خیابان میشوم من گوشه ای از واقعیت زندگیم را گفتم خواهش می کنم کمکم کنید اگر خدا را قبول دارید چون من بد کاره نیستم شب ها گشنه می خوابم ولی دین و حیثیتم را زیر سوال نمی برم. خواهش می کنم کمکم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مرجع مسدود کننده حسابهایتان باید پیگیری کنید باید علت بررسی و در صدد رفع مشکل باشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پیشنهاد می‌گردد به کانون وکلای دادگستری شهر محل سکونت خود مراجعه کنید تا چنانچه امکان بهره مندی از خدمات وکلای معاضدت را داشتید به همکاری وکیل پیگیر پرونده هخود و رفع مسدودی حساب شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در خصوص رفع مسدودی حساب بانکی شما بدوا باید دید علت مسدودی چیست و بعد از رفع علت مسدودی میتوان حسابهارا باز‌ کرد
اگر موضوع حقوقی است تا میزان مستثنیات میتوانید رفع مسدودی نمایید