مشاوره حقوقی رایگان - سود بانکی وام

سلام. وقت بخیر ... ما سال 94 مبلغ 20میلیون وام حوادث غیرمترقبه با نرخ 5 درصد برا ساخت مسکن از بانک ... دریافت کردیم که این وام مدت 3 سال تنفس داشت بعد از مدت مذکور برا قسط بندی وام به بانک مراجعه کردیم گفتند به دلیل شرایط اقتصادی بمدت یکسال تمدید شده در بهمن 98 دوباره به بانک برا قسط بندی مراجعه کردیم که گفتند سود 4 سالی که خوشان وام دریافت نکردند با نرخ 18 درصد محاسبه کردند. در طول این مدت هیچ اخطاری نه به ما و نه به ضامن نداده شده در حال حاضر هم برا وام 5درصد با 39 میلیون بازپرداخت کنیم !!! آیا چنین چیزی قابل پیگیری و بررسی میباشد؟

پاسخ ها :

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

تمام مواردي كه ذكر كرديد بستگي به قرارداد في مابين شما و بانك در خصوص وام دريافتي دارد و تا زماني كه متن قرارداد و نحوه محاسبه و ملاك سود دوران بازپرداخت مشاهده و لحاظ نشود پاسخ به سوال شما بنظرم با اشكال مواجه است

محسن  رستگارشلماني

جناب آقای محسن رستگارشلماني :

خیر. این سوءاستفاده محض است. ابتدا با نامه درخواست تان را از رییس بانک مربوطه بخواهید در صورت عدم پاسخ علیه رییس بانک و بانک در دادگاههای عمومی شکایت کنید.