مشاوره حقوقی رایگان - توقيف حقوق بازنشستگی

باسلام و تشكر، پدر من حدود 10 سال پيش با چند تا از دوستانش يک تعاونی خدمات ساختمانی تاسيس مي كنند و چند تا قرارداد ساخت ساختمان مي بندند ولي تو يكي از اين قراردادها به مشكل مي خورند و سر ساخت آسانسور پروژه خوابيده مي شود. بعد از چند سال تعاوني تعطيل ميشه و پدرم بازنشسته شده است و پروژه اون ساختمان همچنان باز مي ماند و مشكلات آن حل نمي شود. الان پس از سالها حقوق بازنشستگي پدرم كلا مسدود شده است و ايشان با توجه به مشكلات جامعه و هزينه ها به مشكل خورده است. آيا مي توانند حقوق بازنشستگي رو كلا مسدود كنند يا نه؟ و اگه امكان داره براي حل اين مورد ما رو راهنمايي بفرمائيد. سپاسگزارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بله حساب بانکی مسدود میگرددولی حقوق بازنشسته واریزشده به این حساب,رانمی توانند مسدود کنند,بلکه به مقداریکچهارم(اگردین مربوط به خودش باشد)توقیف والباقی حقوق رامی تواند برداشت کندو اگربدهی بابت ضمانت باشد نمی توانندحتی یکجهارم راهم توقیف نمایند.