مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه نقاشی توسط یکی از واحد ها

با سلام سال گذشته به دلیل مشکل ایزوگام سقف رو تعویض کردیم با هزینه همه واحد ها و بعد از گذشت یک سال ساکن طبقه آخر مدعی هست که خودش سقف واحدش را رنگ کرده و تا هزینه را نگیرد شارژ نمیدهد. البته با علم این که هزینه کرد رنگ سقف با مشاعات هست ولی ایشون هیچ هماهنگی با مدیر بابت نقاشی نکرده و الان درخواست پول دارد. باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در فرض سوال نمی تواند چنین ادعایی داشته باشد . مدیر اظهارنامه هزینه شارژ بدهد .
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا بهتر است تراضی به موضوع نمایید ولی در هر حال هزینه مشاعات ابتدا باید به تصویب هیئت مدیره رسیده سپس اجرا گردد اما در نهایت حکم به تهاتر می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا مسالمت آمیز حل کنید اگر نشد اظهارنامه دهید سپس بعد از آن دادخواست مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است مدیر ساختمان برای ایشان اظهارنامه ارسال نماید