مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر پارکینگ و سنگ نما

با سلام
آپارتمان ما 8 واحد دارد که 5 واحد پارکینگ دارند و کف پارکینگ خراب شده
سهم هر یک از این واحد ها چگونه حساب میشود؟
جمع کل پارکینگ 125 متر و هر واحد پارکینگ اختصاصی 10 متر که جمعا میشود 50 متر
در ضمن 3 واحد 53 متر 3 واحد 70 متر و 2 واحد 123 متر میباشد هزینه عمرانی مثل سنگ نما چگونه محاسبه میشود

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
سهم هر واحد نسبت به متراژ واحد محاسبه میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هزینه بر ‌عهده ‌تمام مالکان 8 واحد به نسبت مساحت اختصاصی
میباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هزینه به تناسب متراژ اختصاصی هر واحد پرداخت می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
واحد های که پارکینگ دارند به نظر باید این هزینه ها را پرداخت کنند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سهم هر یک از مالکین با احتساب درصدد مالکیت آن‌ها حساب خواهد شد و قسمت‌های مشاع نیز بالسویه خواهد بود مگر اینکه ساکنین و مالکین به نحو دیگری توافق کنند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هزینه را تقسیم بر تعداد کل واحد ها به نسبت متراژ هر کدام از آنها باید بکنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابل محاسبه است باید صورت مجلس تفکیکی ساختمان مطالعه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است . در گذشته اشاره شد که سهم هر یک از مالکین با احتساب درصدد مالکیت آن‌ها حساب خواهد شد و قسمت‌های مشاع نیز بالسویه خواهد بود مگر اینکه ساکنین و مالکین به نحو دیگری توافق کنند.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از آنجایی که پارکینگ اختصاصی جزء مشاعات ملک نمیباشد ، تنها کسانی که پارکینگ دارند میبایست هزینه ها رو پرداخت نمایند. و هزینه ها به تناسب متراژ هر واحد باید محاسبه گردد ، طبیعتا کسانی که متراژ کمتری در مالکیت دارند هزینه کمتری باید بپردازند