مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در صورت ناشزه بودن زوجه

سلام.خانم بنده سال98 ترک منزل نموده وبنده نیز اقدام به درخواست الزام به تمکین و احضار به تمکین نمودم که ایشان حاضر به بازگشت وتمکین ننمود وبنده با این اسناد ونامه شواء داوری ومشاوره از شعبه 2 خانواده اقدام به رای قطعیت نشوز بودن خانم راگرفته وپرونده نفقه رابستم حال درسال 1402 ایشان دوباره اقدام برای گرفتن نفقه گذشته تا حال راننموده ایا نفقه با وجود نشوز بودن به ایشان تعلق میگیرد...سپاس از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در فرض سوال خیر مگر تمکین را ثابت کند .
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در دفاعیات خود رای دادگاه عدم تمکین را ارائه فرمایید، در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید