مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت سهم الارث بیشتر از سایر وراث

سلام، یک ملک ورثه ای رو داریم میفروشیم و یکی از ورثه 300میلیون پول اضافه نسبت به سهمش طلب کرده(چون چند سال چند تا از ورثه تو اون ملک زندگی میکردند) و ما برای جلوگیری از مزایده رفتن ملک این 300رو اضافه بهش میدیم
ما در قبال این 300تومن چه تعهدی با چه عنوانی از ایشون بگیریم که اعتبار قانونی داشته باشه وبعدها دوباره مدعی نشود و نتونه بابت اجرت المثل شکایتی بکند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تقسیم به تراضی در دفاتر اسناد رسمی با اسقاط هرگونه ادعای حقوقی کیفری در بعد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان را به دفترخانه ببرید و اقرارنامه تنظیم نماید