مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتور سیکلت بدون قولنامه

با سلام
بنده یک سال پیش یک دستگاه موتور سیکلت به همکار خودم فروختم و فقط به صورت شفاهی با هم توافق کردیم بدون اینکه قولنامه ای نوشته بشود و سوئیچ موتور و تحویل دادم و ایشان موتور و بردند شهرستان ، الان که به خاطر موضوع دیگری با هم اختلاف داریم ، حاضر نیست قولنامه امضا کند و پول موتور و پرداخت کنه ، سوال من این هست چون هنوز پلاک به نام من هست و هیچ مدرکی ندارم که موتور و فروختم بیشتر نگران این هستم که خدایی نکرده مرتکب جرم یا اتفاقی بشود. چه اقدامی بکنم که مدرکی داشته باشم که موتور دست ایشون هست؟ اعلام سرقت یا ...

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در قرآن سوره نساء آمده است که برای رفع اختلاف هرگونه معامله را مکتوب کنید حال میتوانید علیه ایشان شکایت مطالبه ثمن موتور نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکوائیه خیانت در امانت مطرح شود و صحبتی از معامله نهایی شده نکنید موتور را برای بررسی برد قرار بود برگرداند که برنگرداند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد مال منقول بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فوراً یه اظهارنامه ارسال کنید درخواست استرداد موتور خود را داشته باشید