مشاوره حقوقی رایگان - خلافی موتور سیکلت

با عرض سلام. حدود یک سال پیش از یکی از دوستان موتور خریدم بدون قولنامه مدارک رو هم تحویل گرفتم. حدود 20 روز بعدش بدون قولنامه به یکی از دوستان موتور رو فروختم. الان بعد از یک سال صاحب موتورسیکلت رفته برای پلاک خودش. اونی که موتور رو بهش فروختم دبه کرده که این موتور خلافی دارد و باید پول خلافی رو من پرداخت کنم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

شما اشتباه کردید بدون قولنامه خریدید و فروختید
منتها شما هم‌میتوانید با توجه به تاریخ خرید خودتون و تاریخ خلافی به دست فبلی خودتون مراجعه کنید